Blijmoedig on Tour Evenementen Februari

Blijmoeidg on Tour Banner

Bar Olaf

Blijmoedig on tour is weer terug dit jaar beginnende met het Dutch Courage team bij Bar Olaf. “Bar Olaf is een fijne cocktailbar met (dus) de beste cocktails, barfood gerechten, toffe bieren en de lekkerste wijn.

Dé plek om het leven te vieren, het weekend in te luiden (ook al is het dinsdag) of je zinnen te verzetten..

Hier win je een potje jenga van je beste vriend, hier heb je je eerste date en je 10 jarig jubileum, hier sluit je de deal van je leven.”

8 februari 2024
20.00 – 23.00 uur
Bar Olaf
Hooigracht 49
2312 KP Leiden

 

Blijmoedig on Tour Poster Dutch Courage at Bar Olaf
Blijmoeidg on Tour poster Bar Olaf at Dutch Courage

Dutch Courage

Gevolgd door het Bar Olaf team bij de Dutch Courage Cocktailbar.  Dutch Courage Cocktailbar is een ode aan jenever en oude Nederlandse likeuren.

15 februari 2024
20.00 – 23.00 uur
Dutch Courage Cocktail
Zeedijk 12
1012 AX Amsterdam

 

Muziek

Gitarist en componist Paul Scheepmaker zal ons voorzien van een optreden. Zie de video voor een nummer va Paul.

Ontdek nu eerst Rynbende’s Vintage Genever ‘The Mayor of Exploration’

Ontdek de tijdloze elegantie van ‘The Mayor of Exploration’, onze exclusieve vintage genever. Deze ambachtelijk vervaardigde jenever neemt je mee op de zeereizen van oprichter Simon Rynbende en op een reis door de geschiedenis van distillatie met zijn rijke mix van traditionele kruiden en de unieke karakteristieken van de ‘pot still’ distillatie. 

Geniet van de diepte van smaak en de subtiliteit van de botanicals, waardoor deze vintage genever een eerbetoon is aan vakmanschap en verfijning. Een ware traktatie voor liefhebbers van gedistilleerde dranken, ‘The Mayor of Exploration’ belichaamt de essentie van genieten met stijl. Proef het verleden, omarm het heden, en laat je smaakpapillen op een ontdekkingsreis gaan met deze voortreffelijke vintage genever.

 

 

Welkom bij Rynbende Spirits

Ben je 18 jaar of ouder?