Blijmoedig on Tour: Rynbende Spirits’ Glorious Comeback naar Rotterdam!

Blijmoedig on tour bar break en dutch courage evenement

Hey feestgangers, zet het in je agenda, want het heetste evenement van het seizoen rolt Rotterdam binnen als een soepele slok van de legendarische jenever van Rynbende Spirits!

Rynbende Spirits, bekend als de ‘Comeback Kid’, herwint haar troon nadat zij naar de zijlijn werd geduwd door de whisky- en gin-rage van eind 19e eeuw. Maar Raad eens? We zijn terug en brutaler dan ooit, en we vieren deze revival met een knaller op de Blijmoedig on Tour!

Stel je dit voor: een avond doordrenkt van de rijke geschiedenis en het voortreffelijke smaakprofiel van Rynbende, de ontbrekende schakel tussen gin en whisky. Maak je klaar om van de spirit in zijn puurste vorm te genieten of duik in een wereld van innovatie met verbluffende cocktails, gemaakt door de maestro’s van de mixologie.

Salvo Calvo & Rick de Groot van Bar Break

Maar wacht even, er is meer! Rynbende Spirits had altijd al een talent voor samenwerking met artiesten, en we laten die traditie herleven met een liveoptreden van Sounds Perfect. Laat de beats resoneren met de zachte noten van Rynbende, waardoor een zintuiglijke symfonie ontstaat waar je de hele nacht op kunt grooven.

Deze tour gaat niet alleen over sterke drank; het is een extravaganza voor een bartender uitwisseling! Op 20 november schudden de getalenteerde mixologen van Bar Break de boel op in Dutch Courage Cocktail Bar. En raad eens? De grote finale, de ‘return’, vindt plaats hier in Rotterdam op 30 november!

Dus verzamel je team, laat je innerlijke spirits liefhebber los en ga met ons mee voor een avond die een glorieuze ode belooft te worden aan het illustere verleden van Rynbende Spirits en zijn nog mooiere toekomst. Blijmoedig on Tour is het feest dat je niet wilt missen: de comeback van de eeuw staat op het punt zich te ontvouwen in Rotterdam en Amsterdam!

20 november 2023
20.00 – 23.00 uur
Dutch Courage Cocktail
Zeedijk 12
1012 AX Amsterdam

 

30 november 2023
20.00 – 23.00 uur
Bar Break
Delistraat 26b
3072 ZK Rotterdam

Dutch Courage bar
Dutch Courage Cocktail Bar

Welkom bij Rynbende Spirits

Ben je 18 jaar of ouder?