Vispakketje van de barbecue met een glaasje Rynbende

Vispakketje van de barbecue met een glaasje Rynbende

Rynbende Vispakketjes recept

Foodpairing met Rynbende’s Vintage Genever

Eén van Rynbende Spirits zeven kenmerken is Culinair. Waarbij wij vinden dat eten en drinken in harmonie met elkaar moeten zijn. Van foodpairing met Rynbende’s Vintage Genever; The Mayor of Exploration, worden wij blij. Mooie spijs en onze jenever combinaties delen we graag met onze lezers.

Genieten van de zomer

Met de zomer in aantocht en goed weer in het vooruitzicht om te kunnen barbecueën wordt traditioneel aan wijn en bier gedacht wat betreft het serveren van drank bij de gegrilde gerechten. Heb je al eens aan jenever gedacht? Nee, niet om de hele avond jou en je gasten te voorzien van ‘het natte gedeelte’. Maar deze keer een mooi tussengerecht geserveerd met een borrelglaasje Vintage Genever.

Een koude korenwijn of jonge jenever bij de haring kennen we inmiddels allemaal wanneer we bij de visboer tijdens het haringseizoen een Hollandse Nieuwe scoren. Maar wat dacht je van zacht gegrilde vis van de BBQ en een slok van onze Vintage Genever. Echt hemel op aarde, deze combinatie! Het zilte van de vis en het rokerige van de barbecue combineren erg goed met onze drank.

Foodpairing

Om jullie te inspireren in het gebruik van The Mayor of Exploration hebben we een aantal recepten voor cocktails en gerechten verzameld. Zie Inspiratie in het hoofdmenu. 

Wij maken zomers graag als tussengerecht een vispakketje met citroen van de gril. Dit eenvoudig te maken gerechtje bevat zacht gestoomde vis, citroen, kruidenboter en bosui. Serveer de nog warme vis met een tulpglas (borrelglas) The Mayor of Exploration. En genieten maar! Voor het zelf maken van dit heerlijke vispakketje op de barbecue klik hier voor ingrediënten en bereidingswijze

Rynbende’s Vintage Genever

De Vintage Genever is tevens een eerbetoon aan Simon Rijnbende. Hout, rook en zeewier nemen je mee naar vuur op het strand en een frisse zeebries op het dek van het schip waar Simon de wijde wereld in trok. Het is een drank die puur te genieten is of in een cocktail. Meer weten over de Vintage Genever?

Welkom bij Rynbende Spirits

Ben je 18 jaar of ouder?