THE MAYOR OF EXPLORATION, RYNBENDE'S VINTAGE GENEVER

Gebaseerd op een oud recept uit het recepturenboek van Job Kramer Freher, bedrijfsleider Distilleerderij Rynbende tot aan zijn pensionering in 1963, komt Rynbende terug op de markt met de introductie van de Vintage Genever: The Mayor of Exploration.

Deze oude jenever is een ode aan de gloriedagen van de distilleerderij en herkenbare smaaksignatuur die het merk indertijd onderscheidde van haar concurrentie. Zo bevat The Mayor of Exploration acht authentieke Rynbende botanicals.

Tulpglas met Rynbende Vintage Genever en shaker op achtergrond

Bijzonder gemaakte Vintage Genever

The Mayor of Exploration is gemaakt van onder andere een 3 jaar op Amerikaans eikenhouten vaten gelagerde moutwijn, rokerige malt whisky en 25 jaar op Europees eikenhouten vaten gelagerde wodka die gestookt is volgens Schiedamse traditie uit 1902, wat een zuiverder drank oplevert.

De Vintage Genever is tevens een eerbetoon aan Simon Rynbende zelf. Hout, rook en zeewier nemen je mee naar vuur op het strand en een frisse zeebries op het dek van het schip waar Simon de wijde wereld in trok.

Een drank voor liefhebbers van whisky en gin, maar ook voor degene die van ‘wijn en spijs’ houden. Een heerlijke ontdekking om puur te drinken, maar ook uitstekend voor een mix of een cocktail.

AUTHENTIEKE RYNBENDE BOTANICALS

The Mayor of Exploration Vintage Genever wordt gemaakt met acht originele Rynbende botanicals:

• Pepermunt blad
• Angelicazaad
• Kaneel
• Kruidnagel
• Hyssop
• Angelica wortel
• Kardemon
• Foelie

Smaakprofiel

Center Image
Kleur
Geur
Culinair
Afdronk
Smaak

THE MAYOR OF EXPLORATION

Rynbende’s Vintage Genever:
The Mayor of Exploration
is alleen online te koop.

Download Rynbende boekje

Wanneer je The Mayor of Exploration aanschaft dan ontvang je de fles Vintage Genever in een mooie koker van ons. In deze koker zit tevens een boekje waarin we ons verhaal kort hebben gedaan. Mocht je interesse hebben in het boekje, dan kan je alvast deze digitaal van ons krijgen. Je ontvangt het digitale exemplaar via e-mail wanneer je onderstaand formulier invult.

Rynbende boekje cover
Tekening hand met daarin een whisky glas

Welkom bij Rynbende Spirits

Ben je 18 jaar of ouder?