VINTAGE Gin

Limited experimental edition

Job Kramer Freher, die werkzaam was van 1911 tot 1963 bij Rynbende waarvan 1940 tot 1963 als bedrijfsleider, liet zijn notitieboekjes vol met oud-Hollandse recepten van Rynbende Gedestilleerd na in de erfenis aan zijn kleinkind. Als een waardevolle schat aan recepten, zijn de notities lang in het geheim bewaard gebleven, opgeslagen op een oude zolder.

Deze schat is reeds weer opgerakeld en is de inspiratie geweest voor de Rynbende Vintage Gin, waarmee we een greep doen uit een ver verleden. Gedistilleerd in het hart van Schiedam. Gemaakt met exotische ingrediënten waarvoor men in het verleden de zeven zeeën moest trotseren, vervaardigd tot een eigentijds product. Met als resultaat een traditionele nautische gin, met een moderne twist.

Rynbende Gin Koningsdag Cocktail op een tafel met ernaast tulpen in een vaas. Op de achtergrond zien we schiedam vanaf de hoogte

Smaakprofiel

Rynbende’s Vintage Gin heeft een warme, pittige smaak van kruiden en specerijen en een lichtelijk zoete, maar zilte afdronk. Een smaak waarmee je je terug waant in de tijd van de scheepvaart. Perfect om te drinken op het dek van een zeilschip met een blik op de horizon of tijdens een wandeling aan de kust met je voeten ondergedompeld in het zeewater. Maar ook een perfecte drank om thuis van te genieten en een nautische sfeer te proeven.

Vintage Gin Green Cocktail

Limited Experimental Edition

Exclusieve oplage van maar 140 flessen, ga met ons mee op deze reis van smaak evolutie!

Geef uw mening

Aangezien het een experimentele batch is, zijn wij zeer benieuwd wat jullie vinden van de smaak. Hiervoor is het onderstaande formulier:

Welkom bij Rynbende Spirits

Ben je 18 jaar of ouder?