Jenever festival & Blijmoedige – Vintage Gin lancering

Lancering van de Vintage Gin tijdens het jenever festival 2024. Gevolgd door een blijmoedige on tour!

Rynbende Gin Koningsdag Cocktail op een tafel met ernaast tulpen in een vaas. Op de achtergrond zien we schiedam vanaf de hoogte

Jenever Festival

Bijna is het zover! Op 5 t/m 7 april vindt weer HET evenement plaats voor alle Jenever liefhebbers onder ons, namelijk het Nederlandse Jeneverfestival in het prachtige Schiedam. Naast vele anderen, zijn ook wij van Rynbende weer aanwezig om met veel trots onze Vintage Genever “The Mayor of Exploration”, met jullie te delen. Bovendien is het festival een extra speciale gelegenheid voor Rynbende, want na het succes van ons eerste product, zijn wij een nieuw product aan het ontwikkelen, namelijk een heerlijke gin! Op het festival zullen we jullie de primeur geven met een voorproefje van het experimentele product. Naast lekker drinken en eten, kun je ook verschillende masterclasses volgen, waarvan  één gegeven wordt door de medeoprichter van Rynbende Spirits, Sjaak Pappe. Tot slot is er ook een cocktailwedstrijd waar Rynbende ook aan deelneemt. Kortom, een enorm leuk evenement waar jenever centraal staat, wat je gewoon niet wilt missen!

Masterclass flyer voorkant
Blijmoedig on Tour Poster 6 april

Blijmoedig on Tour - Bar 1714

Heb je op 6 april na het jeneverfestival nog geen zin om naar huis te gaan en kun je geen genoeg krijgen van de lekkere cocktails? Kom dan gelijk door naar het Rynbende Blijmoedig on Tour evenement bij bar Schiedam 1714, op 3 minuten lopen afstand vanaf het festival. Naast lekkere drankjes om je dorst te lessen zal er ook een live optreden zijn van Paul scheepmaker en Agnes Gosling! Het begint vanaf 20:00.

6 april 2024
20.00 – 23.00 uur
Schiedam 1714
Lange Haven 24 – 26
3111 CG Amsterdam

 

Blijmoedig on Tour - Dutch Courage Cocktailbar

Ben je het hele weekend verhinderd? Niet getreurd, want dan is er altijd nog de mogelijkheid om op 13 april in Amsterdam naar de Blijmoedig On Tour te gaan die plaatsvindt bij de welbefaamde Dutch Courage Cocktail Bar.

13 april 2024
20.00 – 23.00 uur
Dutch Courage Cocktail
Zeedijk 12
1012 AX Amsterdam

 

Ontdek nu eerst Rynbende’s Vintage Genever ‘The Mayor of Exploration’

Ontdek de tijdloze elegantie van ‘The Mayor of Exploration’, onze exclusieve vintage genever. Deze ambachtelijk vervaardigde jenever neemt je mee op de zeereizen van oprichter Simon Rynbende en op een reis door de geschiedenis van distillatie met zijn rijke mix van traditionele kruiden en de unieke karakteristieken van de ‘pot still’ distillatie. 

Geniet van de diepte van smaak en de subtiliteit van de botanicals, waardoor deze vintage genever een eerbetoon is aan vakmanschap en verfijning. Een ware traktatie voor liefhebbers van gedistilleerde dranken, ‘The Mayor of Exploration’ belichaamt de essentie van genieten met stijl. Proef het verleden, omarm het heden, en laat je smaakpapillen op een ontdekkingsreis gaan met deze voortreffelijke vintage genever.

 

 

Welkom bij Rynbende Spirits

Ben je 18 jaar of ouder?