Verzamelen van Rynbende artikelen

Aparte verpakkingen van Rynbende

Verzamelen van Rynbende

Mensen zijn verzamelaars. We verzamelen kostbare dingen alsmede unieke dingen. Objecten met een emotionele waarde en objecten met een verhaal. Rynbende speelde al vroeg hierop in en gaf in beperkte oplages, soms unieke uitvoeringen van haar dranken uit.

Aparte verpakkingen
Door Rynbende dranken in aparte verpakkingen te laten verschijnen hoopten met name de verkoopafdeling van Rynbende dat een bepaald product of productlijn sneller over de toonbank ging. Flessen in diverse vormen in aardewerk of glas. Handgeblazen flessen drank in de vorm van een dier, uitgegeven tussen 1934 en 1971. Fraai vormgegeven flessen door kunstenaars en miniaturen. Allemaal voorbeelden van de creativiteit bij Rynbende om de drank populair te maken.

Verzamelingen
Later zijn mensen deze objecten gaan bewaren en gaan verzamelen. En is tot op de dag van vandaag een handel in het verzamelen van Rynbende artikelen op plaatsen als Catawiki, Marktplaats, Etsy, etc. Over de gehele wereld worden de Rynbende KLM-huisjes verzameld en te koop aangeboden. Voor meer over KLM-huisjes van Rynbende klik hier.

Copier flessen
Populair onder de verzamelaars zijn bijvoorbeeld de flessen ontworpen door A.D. Copier. De Copier flessen hebben een herkenbare driehoekige vorm en kwamen in verschillende maten op de markt. In deze flessen zaten voornamelijk de likeuren van Rynbende.

Reclamemateriaal
Ook het reclamemateriaal van Rynbende zoals email borden, speelkaarten, asbakken, lichtbakken, advertenties en glaswerk wordt nog steeds verzameld. Een grote verzamelaar is Wouter Rynbende, verre familielid van oprichter Simon Rynbende. Zijn verzameling Rynbende artikelen beschrijft hij op zijn website rynbende.com.  

Jenevermuseum
Wie zelf eens naar een mooie verzameling van Rynbende uitingen wil kijken, is van harte welkom bij het Jenevermuseum, daar kom je al snel diverse verpakkingen en reclamemateriaal van Rynbende tegen.

Rynbende Vintage Genever
Rynbende is weer op de markt. Na een afwezigheid van bijna 40 jaar, zijn we er weer met een Vintage Genever (oude jenever), genaamd: The Mayor of Exploration. Het is onze ode aan oprichter Simon Rynbende en eerbetoon aan bedrijfsleider Job Kramer Freher. Voor meer informatie, klik hier.

 

1793 Rynbende blijmoedig maandblad

Welkom bij Rynbende Spirits

Ben je 18 jaar of ouder?